Agervalds Måleri – proffsiga målare i Oskarshamn

Välkommen till Agervalds Måleri, proffsiga och pålitliga målare i Oskarshamn med över 20 års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder högkvalitativa måleritjänster för både privatpersoner och företag, och vi är stolta över att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Varför Välja Agervalds Måleri?

  1. Expertis och Erfarenhet: Med två decennier av erfarenhet i ryggen kan vi hantera alla typer av måleriprojekt, stora som små. Vår omfattande kunskap och skicklighet säkerställer att ditt projekt utförs med precision och noggrannhet.
  2. Högkvalitativa Material: Våra målare använder endast de bästa färgerna och materialen för att garantera ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Vår noggranna materialval säkerställer att ditt hem eller din verksamhet ser fantastisk ut under lång tid framöver.
  3. Kundfokus: På Agervalds Måleri sätter vi alltid kunden i första rummet. Vi lyssnar noggrant på dina behov och önskemål och arbetar nära dig genom hela processen för att säkerställa att du blir nöjd med slutresultatet.
  4. Miljövänliga Alternativ: Vi värnar om miljön och erbjuder därför ett brett utbud av miljövänliga färger och målerimetoder. Genom att välja Agervalds Måleri bidrar du till en grönare framtid.
  5. Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Oavsett din budget, hittar vi en lösning som passar dina behov utan att kompromissa på kvaliteten.

Våra Tjänster

  • Inomhusmålning: Ge ditt hem eller kontor en ny, fräsch look med våra professionella inomhusmålningstjänster.
  • Fasadmålning: Förbättra utseendet och värdet på ditt hus med våra högkvalitativa fasadmålningar.
  • Tapetsering: Låt våra experter förvandla dina väggar med vackra och stiliga tapeter.
  • Renoveringsmålning: Vi hjälper dig att fräscha upp gamla och slitna ytor, vilket ger dem nytt liv och energi.
  • Specialmåleri: Har du ett speciellt projekt i åtanke? Vi erbjuder skräddarsydda måleritjänster för att möta dina unika behov.

Kontakta Oss
Låt Agervalds Måleri i Oskarshamn bli din partner för alla dina måleribehov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina måleriprojekt med professionalism och passion.

KONTAKTA OSS HÄR

Agervalds Måleri – Där kvalitet möter erfarenhet.

Agervalds samarbetar med EA fastigheter.

Hösten 2023 startar Agervalds Måleri projektet Gammelgården i Oskarshamn där EA fastigheter bygger 19 exklusiva bostadsrättslägenheter.

På ett mycket centralt och särskilt attraktivt läge i hjärtat av Oskarshamn pågår just nu ett spännande projekt där den gamla Folkhögskolan får nytt liv. Byggnaden genomgår en omfattande renovering och omvandlas till smakfulla bostadsrätter med en touch av sekelskiftets elegans och charm.

När du stiger in i dessa bostäder möts du av tidsenliga attribut som verkligen tar andan ur en: generös takhöjd som ger en känsla av rymd, detaljrik och vacker stuckatur som pryder väggarna, samt de karaktäristiska spröjsade fönster som genomsyrar hela fastighetens arkitektur.

Genom att kombinera det bästa från dåtid och nutid lyckas detta projekt bevara byggnadens historiska essens, men i en modern tappning som passar dagens boendebehov.

Agervalds Måleri etablerar sig i Byxelkrok på Norra Öland!

Det högt ansedda måleriföretaget från Oskarshamn, med över 20 års och en passion för alla typer av måleriarbeten expanderar nu verksamheten till den charmiga semesterorten Byxelkrok på norra Öland.

Hos oss kommer kvalitet och kundnöjdhet alltid i första rummet. Vår historia av framgångsrika projekt och nöjda kunder i Oskarshamn talar för sig själv. Nu är det dags för oss att ta med den kompetensen och servicen till Byxelkrok. Vi ser fram att får erbjuda våra tjänster inom måleri och renovering till invånare, sommarboende och företag.

Vi tar oss an alla slags måleriuppdrag – stora som små. Oavsett om du behöver fräscha upp verandan, renovera hela fastigheten, badrummet eller bara lägga till lite färg i ditt hemmakontor, har Agervalds Måleri lösningen för dig.

Så, varför vänta? Kontakt oss idag för att få en gratis konsultation och uppskattning.

Agervalds Måleri – Din partner för ett färgstarkare liv. Vi ser fram emot att få arbeta med dig i Byxelkrok, där solen alltid skiner.Välkommen till Agervalds.se!

Välkommen till Agervalds Måleri i Oskarshamn. Vi är ett genuint och personligt måleri i Oskarshamn och hjälper gärna till med alla typer av måleriuppdrag.

Agervalds Måleri AB har många års erfarenhet i branschen och startade redan 2011 under namnet Forma Måleri AB. Innan dess hade vi redan varit aktiva under flera år, men som enskilt bolag.