Agervalds samarbetar med EA fastigheter.

Hösten 2023 startar Agervalds Måleri projektet Gammelgården i Oskarshamn där EA fastigheter bygger 19 exklusiva bostadsrättslägenheter.

På ett mycket centralt och särskilt attraktivt läge i hjärtat av Oskarshamn pågår just nu ett spännande projekt där den gamla Folkhögskolan får nytt liv. Byggnaden genomgår en omfattande renovering och omvandlas till smakfulla bostadsrätter med en touch av sekelskiftets elegans och charm.

När du stiger in i dessa bostäder möts du av tidsenliga attribut som verkligen tar andan ur en: generös takhöjd som ger en känsla av rymd, detaljrik och vacker stuckatur som pryder väggarna, samt de karaktäristiska spröjsade fönster som genomsyrar hela fastighetens arkitektur.

Genom att kombinera det bästa från dåtid och nutid lyckas detta projekt bevara byggnadens historiska essens, men i en modern tappning som passar dagens boendebehov.

Agervalds Måleri etablerar sig i Byxelkrok på Norra Öland!

Det högt ansedda måleriföretaget från Oskarshamn, med över 20 års och en passion för alla typer av måleriarbeten expanderar nu verksamheten till den charmiga semesterorten Byxelkrok på norra Öland.

Hos oss kommer kvalitet och kundnöjdhet alltid i första rummet. Vår historia av framgångsrika projekt och nöjda kunder i Oskarshamn talar för sig själv. Nu är det dags för oss att ta med den kompetensen och servicen till Byxelkrok. Vi ser fram att får erbjuda våra tjänster inom måleri och renovering till invånare, sommarboende och företag.

Vi tar oss an alla slags måleriuppdrag – stora som små. Oavsett om du behöver fräscha upp verandan, renovera hela fastigheten, badrummet eller bara lägga till lite färg i ditt hemmakontor, har Agervalds Måleri lösningen för dig.

Så, varför vänta? Kontakt oss idag för att få en gratis konsultation och uppskattning.

Agervalds Måleri – Din partner för ett färgstarkare liv. Vi ser fram emot att få arbeta med dig i Byxelkrok, där solen alltid skiner.



Välkommen till Agervalds.se!

Välkommen till Agervalds Måleri i Oskarshamn. Vi är ett genuint och personligt måleri i Oskarshamn och hjälper gärna till med alla typer av måleriuppdrag.

Agervalds Måleri AB har många års erfarenhet i branschen och startade redan 2011 under namnet Forma Måleri AB. Innan dess hade vi redan varit aktiva under flera år, men som enskilt bolag.